Tirsdag 22. januar arrangeres en av landsdelens viktigste konferansen – Agderkonferansen i Kilden teater og Konserthus i Kristiansand. Sørlandet har historiske tradisjoner for å ha blikket rettet ut mot verden. Derfor er regionen en ledende eksportregion og derfor er vi avhengige av impulser utenfra for videre vekst og utvikling. I en verden i endring, trenger vi å forstå globale trender og tilpasse oss nye krav og forventinger. På Agderkonferansen møter du et mangfold av sørlandske virksomheter som deler sine erfaringer med deg.

Hvorfor er Arendalsuka blitt Norges viktigste politiske møteplass? Hva er hemmeligheten bak Palmesus-suksessen? Hvordan lykkes Nøsted i Mandal med å finne kunder over hele verden? Hva kan vi lære av Strømmestiftelsens unike bistandsarbeid? Og hvordan skal vi tiltrekke oss talent og investeringer til landsdelen i fremtiden?

Dette er noen av de spørsmålene du får svar på 22. januar. Grip muligheten og bli med på landsdelens største og viktigste konferanse for bedrifter, politikere og samfunnsbyggere – og meld deg på!

For mer informasjon og påmelding: https://www.agderkonferansen.no/

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. desember 2018 | Skriv ut siden