Gründeruka Agder ble gjennomført i Agder for første gang i november 2015. Gjennom økt oppmerksomhet og mobilisering til gründerskap er Gründeruka Agder med på å legge til rette for flere vekstkraftige nyetableringer i landsdelen. Nå i høst arrangeres Gründeruka i Agder fra 12. til 18. november. Fylkeskommunene i Agder støtter arrangementet. I budsjettforslaget for neste år for Vest-Agder er det lagt inn 180 000 kroner til oppfølging og det er tatt sikte på at Aust-Agder bidrar med 120 000 kroner.

Målgruppen er gründere, næringsliv, investorer, politikere og aktører i det lokale og regionale virkemiddelapparatet. Fylkeskommunene i Agder har rollen som koordinator for arrangementet. Gründeruka er norskebidrag i Global Entrepreneurship Week, et globalt nettverk som arrangerer gründer og entreprenørskapsrettede aktiviteter i 170 land samme uke i november over hele verden.

Gründeruka arrangeres flere steder i Norge, blant annet i Telemark, Østfold, Vestfold,Bergen, Oslo og Buskerud.

Under uka kan man få informasjon, dele erfaringer, delta på kurs, workshops og andre arrangementer, og opprette kontakt med investorer og gode hjelpere i virkemiddelapparatet.

Her finner du informasjon om årets arrangement: https://www.uka46.no/

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 7. november 2018 | Skriv ut siden