Påmeldingen til Grønn Forretningsidékonkurranse er nå åpnet. Interesserte inviteres til konkurranse med påmelding fra 25.september til 25.oktober, sier rådgiver Even Fjellestad i Business Region Kristiansand. – Har du en lysende grønn idé så benytt sjansen til å melde deg på, oppfordrer Fjellestad, som er en del av et tremanns-team i Business Region Kristiansand som har hovedansvaret for konkurransen.

– Vi jakter på grønne ideer uavhengig av bransje, som ressursutnyttelse, gjenbruk, forbedrede industriprosesser, avfallsutnyttelse, dataanvendelse og IKT-løsninger, transportløsninger, energiløsninger, kjemikaliebruk og grønne byggeløsninger, for å nevne noe, sier Fjellestad, og håper mange ser muligheten til å melde seg på og delta i konkurransen om flotte premier.

Finalister velges i god tid før finalen som vil foregå 15. november i DNBs lokaler i Kristiansand.

Fra fjorårets finalekonkurranse

Påmelding

Påmeldingen er åpen fra 25. september til 25. oktober.

Her kan du melde deg på

Premier og konkurranseregler

Her er litt informasjon om premiene:

Vinner av konkurransen:
30.000,- til videre forretningsutvikling
Reise, opphold og deltakeravgift – SLUSH i Finland 04.12 - 05.12 (verdens ledende startup event)
Mentortilskudd fra Innovasjon Norge (verdi 30.000,-)
Dekning av deltakeravgift for 1 person på MIT-REAP (Massachusetts Institute of Technology) sommerskole for entreprenører i juni 2019 i Stavanger (Verdi 10.000,-)

2. og 3. plassen:
Henholdsvis kr. 15.000,- og kr. 10.000,- til videre forretningsutvikling
Reise, opphold og deltakeravgift – SLUSH i Finland 04.12 - 05.12
Dekning av deltakeravgift for 1 person på MIT-REAP (Massachusetts Institute of Technology) sommerskole for entreprenører i juni 2019 i Stavanger (Verdi 10.000,-)

Alle finalister får rådgivning og profesjonell pitchetrening før finalen.

Utfyllende premieinformasjon og konkurranseregler

Arrangør

Det er Business Region Kristiansand i Kristiansand kommune og Vest-Agder fylkeskommune som er prosjektdrivere i samarbeid med Climate Launchpad, Sørlandet Kompetansefond, DNB, Innovasjon Norge og virkemiddelapparatet i hele Agder.

– Samarbeidspartnerne ønsker å være aktive bidragsytere for å realisere nye og grønne produkter og løsninger. Dette gjøres ved å sette økt fokus på bærekraftige forretningsideer blant etablerere som grunnlag for å skape fremtidens arbeidsplasser i Agder, sier Fjellestad.

Tidligere konkurranser har vist at det er svært mange spennende forretningsideer i Agder. Både 2016- og 2017 vinnerne av konkurransen har kommet med i EUs akselleratorprogram Climate KIC som gir tilgang på unik kompetanse og i underkant av en million kroner til videre forretningsutvikling!

Mer informasjon

Kontakt

Rådgiver Even Fjellestad, mobil 907 27 467 e-post: even.fjellestad@kristiansand.kommune.no.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. oktober 2018 | Skriv ut siden