Tiden er inne for å nominere kandidater til årets Frivilligpris. Alle kan komme med forslag. Begrunnede forslag skal sendes til fylkeskultursjefen i kandidatens hjemfylke innen 20. oktober 2005. Frivilligprisen vil bli overrakt vinneren på FNs Internasjonale Frivillighetsdag 5.desember.
 

Hvem kan nomineres til Frivilligpris?
«Prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn».

Hvordan nominere ?Begrunnede forslag på kandidater sendes skriftlig til fylkeskultursjef Anne Tone Hageland, Vest-Agder fylkeskommune, Serviceboks 517, 4605 Kristiansand innen 20. oktober 2005. Kan også sendes på e.post til fylkeskommunen: postmottak@vaf.no . Merk emnefeltet i e.posten: Frivilligpris – forslag. Husk å oppgi navn på din kandidat, begrunnelse, samt ditt telefonnummer og adresse

av Torkelsen, Jan, publisert 6. september 2005 | Skriv ut siden