Vennesla videregående skole jubilerer denne måneden. Det er 25 år siden skolen åpnet i nybygget i Brandeheiveien. Markeringen av jubileet har allerede vært merkbart for innbyggerne i kommunen. I forrige uke ble det arrangert festligheter for elever, ansatte og innbudte gjester med matservering på skolen, parade gjennom sentrum og festforestilling.
 
 

Jubileumsmarkeringen ble en heidundrende fest. Skolens elever og ansatte sørget i fellesskap for matservering, kreative innslag i paraden og gjennomføringen av festforestillingen. Maten ble tilberedt i en kjempewok. Det var lærere og elever på hotell- og næringsmiddelfag som både laget og serverte den velsmakende maten.
Etter serveringen på skolen gikk lærere og elever i tog fra skolen gjennom sentrum til Vikeland. Der hadde skolen leidd Filadefias lokaler til festforestilling. Både tidligere og nåværende elever og ansatte samt flere inviterte gjester deltok i programmet. Fylkesordfører Thore Westermoen var blant gratulantene som hyllet skolen i tale og overleverte gaver.
Vennesla videregående skole er i jubileumsåret en kombinert skole med sju studieretninger. Skolen har rundt 550 elever og 100 ansatte. Skolen ligger nær Vennesla sentrum, ca. 20 km nord for Kristiansand.

av Torkelsen, Jan, publisert 29. september 2005 | Skriv ut siden