Lise Solgaard (41) fra Mandal er ansatt som økonomisjef i fylkeskommunen. Hun skal lede en nyopprettet økonomienhet nært tilknyttet fylkesrådmann Tine Sundtoft. Hun begynner i stillingen 1. april. Solgaard kommer til fylkeskommunen fra Sykehusapotekene ANS hvor hun har vært økonomisjef og konsernkontroller siden 2002. Hun erstatter Bente Skaare Urdal som er begynt som rådmann i Iveland kommune.

 

Lise Solgaard er siviløkonom, utdannet ved Norges Handelshøgskole. Hun har også to års lederutdanning fra BI Agder. Før hun ble ansatt i Sykehusapotekene ANS arbeidet hun i to år som økonomisjef på Radiumhospitalets apotek og rundt tre og et halvt år som prosjektleder på Rikshospitalets apotek. Hun har også arbeidet i ni år i Aetat Arbeidsdirektoratet som utredningsleder og førstekonsulent. Hun startet karrieren som regnskapsmedarbeider i treindustrien i 1983.

av Torkelsen, Jan, publisert 21. desember 2005 | Skriv ut siden