Vest-Agder fylkeskommune har mottatt takk fra Røde Kors for støtte til en teltaksjon for jordskjelvofre i Pakistan. Fylkeskommunen takkes for de ti teltene som er finansiert. Hvert telt innholder også en ovn og koster 3.800 kroner. Vest-Agder Røde Kors skriver at det i fylket nå er kommet inn bidrag til anskaffelse av seksti telt. Fortsatt er det stort behov for mange flere telt.

Telt til bruk i PakistanRøde Kors deler ut i telt som er beregnet for de kalde vintrene i de jordskjelvrammede områdene i Pakistan. Tragedien i landet er ufattelig. Dødstallene kan øke betydelig dersom ikke ofrene får rask hjelp. Vinteren er allerede kommet i området og nattetemperaturen er mange steder nede i minus tjue grader.
Teltene er store for å kunne ha plass til en storfamilie. Modellen er godt utprøvd og er allerede i bruk. Bildet viser hvordan telttypen ser ut.

av Torkelsen, Jan, publisert 15. desember 2005 | Skriv ut siden