-Dette er forankret i læreplanen og handler om at elevene skal selge noe overfor det profesjonelle markedet, sier elevenes klasseforstander Bjarne Olav Simonsen til Lindesnes Avis.
De initiativrike elevene har etablert elevbedriftene «Møteplassen UB» og «Mercatus UB» for å ta seg av forskjellige områder av prosjektet. De vil nå sende ut invitasjon til aktuelle bedrifter. Elevene håper flest mulig vil komme på seminaret. I tillegg har de skaffet oppdragsgivere som støtter prosjektet. Disse er så langt kommunene i Lindesnes-regionen, Ungt Entreprenørselskap, Skalldyrfestivalen og Lindesnes Næringsråd.

– Vårt mål er å skape vekst, og bruke kultur som et viktig element i det. Vi håper at mer kultursatsing kan føre til flere arbeidsplasser, nyskapning og at det blir mer attraktivt å bosette seg i området, sier daglig leder for prosjektet Ruben Reme til lokalavisen.

av Torkelsen, Jan, publisert 11. januar 2006 | Skriv ut siden