Female Future Agder startet opp som en talentmobilisering av kvinner i regi av partnerne: NHO-Agder, Vest- og Aust-Agder fylkeskommuner og Innovasjon Norge i 2004. Prosjektet betegnes som en ubetinget suksess. Female Future Agder er et program for kvinner og virksomheter som vil ivareta og videreutvikle kvinners talenter og ressurser. Nå tilbys en ny sjanse for førti kvinner til å delta i programmet som starter våren 2006 og avsluttes i desember 2007.
 

Female Future Agder søker etter talentfulle kvinner. En er ute etter kvinner med ledererfaring over kortere eller lengre tid. Dessuten er en på jakt etter unge talenter. Det er førti kvinner som får sjansen. Deltakerne får kvalifiserende styrekurs, blir med i fagseminarer og debattfora og de får adgang til viktige nettverk. Programmet er skreddersydd for kvinner fra landsdelen, men deltakerne får også tilbud om samlinger utenom landsdelen.
Evalueringen av programmet som startet i 2004 viser at utviklingen av lederegenskaper har ført til nye karrieremuligheter. Av 40 kvinner har 11 byttet arbeidsgiver, 14 har skiftet jobb internt og 25 deltakere – det vil si 62 prosent – har fått tilbud om styreverv.
Mer informasjon og søknadspapirer får en ved å henvende seg til: helen.e.stie@nho.no telefon 38 12 89 05/975 09 291. Søknadsfristen er mandag 27. februar. En kan lese mer om Female Future på www.nho.no/ff
Female future - banner

av admin, publisert 9. februar 2006 | Skriv ut siden