Siden 1991 har det vært inngått samarbeidsavtaler mellom Sirdal videregående skole, Sirdal Ski og Sirdal kommune. Avtalene har strukket seg over fireårsperioder. De har et innhold som sikrer alle de tre partene både gjensidige og egne fordeler. Nå har de politiske organene i kommunen igjen godkjent en ny fireårsavtale som varer frem til 30. april 2010. Kommunen bidrar i avtalen med totalt 750.000 kroner per. år. 
 

Avtalen innebærer at Sirdal Ski og Sirdal videregående skole skal gi en gjenytelse ved at Sirdal kan dra nytte av trenere og ledere ved treningsopplegg eller kurs. Aktørene skal delta på egne arrangementer eller arrangementer i regi av idrettslaget eller kommunen.

Sirdal videregående skole i vintermiljøDet skal gjøres avtaler med løperne om positivt å profilere Sirdal. Sirdal Ski skal se til at media er oppdatert på bilder av løperne med bekledning som viser Sirdal sitt sponsormerke. Denne bekledningen skal også benyttes ved intervju eller avbildning.

Sirdal kommune ser positivt på at en slik avtale bidrar til å styrke skolen. Samtidig har avtalen bidratt til å markedsføre Sirdal på en veldig fin måte. Dette har en fått tilbakemeldinger på via enkeltpersoner, lag og foreninger, men også fra langrenns- og skiskytterforbund, samt fra ulike kretser. Det gjenspeiles også i søknadsmasse til videregående skole.

av Torkelsen, Jan, publisert 9. februar 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer