Familie- og kultur og administrasjonskomiteen har planer om å besøke Agder i tidsrommet 20. til 22. mars i år. Fylkeskommunene er utfordret til å bistå med utforming av program for besøket. Komiteens saksområder omfatter tema som; familie, barn og ungdom, barnevern, krisesentre, likestilling og kultur.

I et brev til fylkeskommunen ber komiteen spesielt om at barnevern kommer på dagsorden. Fra lokalt hold vil det være naturlig å presentere Cultiva og planene om nytt konsert og teaterhus. Fylkesrådmannen arbeider nå med å utarbeide et programutkast og tilrettelegge for besøket. Programforslaget vil i nær framtid bli forelagt komiteen.

av Peersen, Tor, publisert 22. februar 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer