Familie- og kultur og administrasjonskomiteen har planer om å besøke Agder i tidsrommet 20. til 22. mars i år. Fylkeskommunene er utfordret til å bistå med utforming av program for besøket. Komiteens saksområder omfatter tema som; familie, barn og ungdom, barnevern, krisesentre, likestilling og kultur.

I et brev til fylkeskommunen ber komiteen spesielt om at barnevern kommer på dagsorden. Fra lokalt hold vil det være naturlig å presentere Cultiva og planene om nytt konsert og teaterhus. Fylkesrådmannen arbeider nå med å utarbeide et programutkast og tilrettelegge for besøket. Programforslaget vil i nær framtid bli forelagt komiteen.

av Peersen, Tor, publisert 22. februar 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer