Familie- og kultur og administrasjonskomiteen har planer om å besøke Agder i tidsrommet 20. til 22. mars i år. Fylkeskommunene er utfordret til å bistå med utforming av program for besøket. Komiteens saksområder omfatter tema som; familie, barn og ungdom, barnevern, krisesentre, likestilling og kultur.

I et brev til fylkeskommunen ber komiteen spesielt om at barnevern kommer på dagsorden. Fra lokalt hold vil det være naturlig å presentere Cultiva og planene om nytt konsert og teaterhus. Fylkesrådmannen arbeider nå med å utarbeide et programutkast og tilrettelegge for besøket. Programforslaget vil i nær framtid bli forelagt komiteen.

av Peersen, Tor, publisert 22. februar 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Klimasterik Logo
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer