Et vellykket Female Future program som har gått over to år, avsluttes i vår. I løpet av denne perioden har etterspørselen etter kvalifiserte kvinner økt sterkt. Gjennom Female Future Agder programmet har deltakerne fått nye karrieremuligheter;  62 prosent av deltakerne har fått tilbud om styreverv i bedrifter. 14 deltakere har skiftet jobb internt i bedriften og 11 har byttet arbeidsgiver. Vest-Agder fylkeskommune er en av partnerne som driver Female Future Agder.
 

Olaf Stalsberg, fabrikkdirektør i GE Healthcare i Lindesnes kommune, sier dette om Female Future Agder: -GE Healthcare vil øke antall kvinner i ledende stillinger i bedriften, og Female Future Agder er – og blir – et viktig virkemiddel i dette arbeidet. Derfor ønsker vi å få med dyktige kvinner i programmet som starter opp i 2006. I tillegg har jeg selv stor glede og nytte av å være mentor for en deltaker i Female Future Agder.

Se også www.nho.no/ff

Mer informasjon og søknadspapirer:

Helen E. Stie

helen.e.stie@nho.no

Tlf 38 12 89 05

Mob 97 50 92 91

av Torkelsen, Jan, publisert 13. februar 2006 | Skriv ut siden