Janne Djupvik har to tette tilknytningsbånd til Vest-Agder fylkeskommune. Hun er representant for Senterpartiet i fylkestinget og hun er ansatt i undervisningsstilling ved den fylkeskommunale Lyngdal videregående skole. Etter fylkesmessen til Ungt Entreprenørskap, som foregikk i Arendal i forrige uke kan hun nå også smykke seg med hedersutmerkelsen: Årets entreprenørskapslærer. – Det var flott å få en slik utmerkelse og anerkjennelse for det arbeidet jeg gjør, sier Janne Djupvik.

Janne Djupvik er adjunkt. Det er i forbindelse med undervisning i norsk at hun er blittLyngdal Verksted UB-logo engasjert i arbeidet med elevbedrifter og Ungt Entreprenørskap. Hun har holdt på med dette i tre år. -Jeg hadde interesse for å arbeide med elevene på denne måten. Her kombineres både skriftlig og muntlig norskopplæring i tilknytning til noe som får elevene til å nesten glemme at det de driver med gir faglig utbytte. Nå arbeider hun med to elevbedrifter på skolen. Lyngdal Verksted UB og Tekniske Byggfag UB.
Tekniske Byggfag UB-logoDet var elevene som er med i bedriften Tekniske Byggfag UB som promoterte sin lærer overfor juryen. De hadde sendt brev og anbefalte henne som mottaker av hedersutmerkelsen. I brevet ble Janne Djupvik betegnet som streng, men rettferdig, en som passer på at arbeidet blir gjort og som en snill lærer.
-En blir jo inspirert til å gjøre sitt beste når en får lov til å arbeide med så flinke og interesserte elever som det jeg gjør, sier årets entreprenørskapslærer.

av Torkelsen, Jan, publisert 20. mars 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer