Også Vivian Solås Klok (SV) fra hovedutvalget hadde vært tilstede første dag. Hun hadde vært til stede i ”stortingsgruppen” til Sosialistisk Venstreparti. Hennes karakteristikk av tiltaket var: -Kjempe-OK. Dette er noe flere fylkespolitikere burde oppleve.

Det ble opplyst at flere elever fra andre skoler har vist interesse for å få være med i den type arrangement som MiniStortinget representerer. Til arrangementet på Vågsbygd videregående skole har det vært venteliste med interesserte elever

av Torkelsen, Jan, publisert 31. mars 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer