Også Vivian Solås Klok (SV) fra hovedutvalget hadde vært tilstede første dag. Hun hadde vært til stede i ”stortingsgruppen” til Sosialistisk Venstreparti. Hennes karakteristikk av tiltaket var: -Kjempe-OK. Dette er noe flere fylkespolitikere burde oppleve.

Det ble opplyst at flere elever fra andre skoler har vist interesse for å få være med i den type arrangement som MiniStortinget representerer. Til arrangementet på Vågsbygd videregående skole har det vært venteliste med interesserte elever

av Torkelsen, Jan, publisert 31. mars 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer