Også Vivian Solås Klok (SV) fra hovedutvalget hadde vært tilstede første dag. Hun hadde vært til stede i ”stortingsgruppen” til Sosialistisk Venstreparti. Hennes karakteristikk av tiltaket var: -Kjempe-OK. Dette er noe flere fylkespolitikere burde oppleve.

Det ble opplyst at flere elever fra andre skoler har vist interesse for å få være med i den type arrangement som MiniStortinget representerer. Til arrangementet på Vågsbygd videregående skole har det vært venteliste med interesserte elever

av Torkelsen, Jan, publisert 31. mars 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer