Rektor Hallvard Sunde på Sirdal videregående skole gleder seg for tiden over at stadig flere elever ønsker seg til den profilerte skiskolen på Tonstad. Sunde regner med at det i år vil være en økning på rundt ti prosent i elevtallet. Skolen var for få år siden nede i en bølgedal med kun drøye 60 elever. Antallet vil ventelig ligge på 110 elever fra høsten av. På det meste har skolen hatt 150 elever.

Sunde uttaler til avisen Sirdølen at det er gledelig at den positive trenden fra de seneste årene ser ut til å fortsette. Han har ennå ikke full oversikt over elevtallet til det nye skoleåret. Foreløpige tall indikerer imidlertid en tiprosents økning. Han registrerer også en stor økning blant elever som er interessert i ski.
Roger GrubbenSirdal videregående skole trekker elever fra nabofylkene. Tallmateriale viser at skolen vil ha 30 elever fra Rogaland og 10 – 12 fra Aust-Agder neste skoleår.
Når skoleåret starter opp etter ferien er Roger Grubben, skiskytterlandslagets trener de siste årene og tidligere idrettslærer på Sirdal videregående tilbake. Det kan ha hatt positiv innvirkning på søkertallet.

av Torkelsen, Jan, publisert 21. mars 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer
 • Ny Søgne Videregående Skole
  av jto, 08.11.18

  Omfattende investeringsbehov i skolesektoren fremover

  Les mer
 • Svennebrev Og Fagbrev
  av jto, 02.11.18

  Nå blir det mulig å ta fagbrev på jobb

  Les mer