I år er tredje gang  Skandinavisk Opplevelseskonferanse arrangeres og turen er kommet til Norge. I 2004 ble konferansen første gang avholdt i Borås i Sverige og i 2005 i Ålborg i Danmark. Arrangementet vil foregå både i Kristiansand og Grimstad.  De tidligere kongressene har vært vellykkede ved at de bidrar til å utvikle samarbeid og virksomhet i det Skandinaviske Triangel.  I arbeidet med å tilrettelegge for opplevelsesindustrien er konferansen viktig. Fylkesutvalget bevilget i dag 200.000 kroner som bidrag til å finansiere arrangementet.


 

Opplevelseskonferansen vil finne sted 10.-11.august med et budsjett på 3,2 millioner kroner. Første del av arrangementet vil foregå i Kristiansand for så å forflytte seg videre til Grimstad hvor blant annet et festarrangement i Agder Teater Fjæreheia vil inngå. Konferansedeltakerne vil bli tilbudt mulighet for tilleggsdøgn for å kunne delta på ytterligere arrangementer i Grimstad knyttet opp mot Ibsenåret 2006 og Ibsen- og Hamsun-dagene.

av Torkelsen, Jan, publisert 5. april 2006 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/category/relatednews.cshtml)