I går oppnevnte Helse Sør det nye styret for Sørlandet sykehus HF. Blant de fire politikerne som blir med i styret er KrF's gruppeleder i fylkestinget i Vest-Agder Åse Tønnessen Sæbø fra Vennesla. De tre andre politikerne i styret blir May Britt Lunde (Ap) fra Tvedestrand, Ingrid Skårmo (Frp) fra Arendal og Per Sigurd Sørensen (H) fra Kristiansand Styret skal fortsatt ledes av Ingar Pettersen fra Oslo som også er styreleder for det sammenslåtte Rikshospitalet - Radiumhospitalet. May Britt Lunde ble oppnevnt til nestleder.

Fra det gamle styret fortsetter Kjell Pedersen Rise som er direktør for Hovden Innovasjon og bosatt i Bykle og Camilla Dunsæd som er kommunalsjef i Kvinesdal kommune. Fra de ansatte forsetter lege Jan Jørgensen fra Kristiansand, sykepleier Eva Eskedal fra Arendal og fra Fagforbundet Anne Almedal fra Flekkefjord.

av Torkelsen, Jan, publisert 21. april 2006 | Skriv ut siden