Fremskrittspartiet har gjennom flere år registrert at prosjekter innen offentlige anskaffelser ofte går med overskridelser i forhold til det budsjett som var grunnlaget for vedtak om iverksettelse. Dette gjelder forøvrig både stat, fylke og kommune.
Overskridelsene skaper en uønsket økonomisk uforutsigbarhet og mangel på økonomisk kontroll hvor resultatet blir manglende respekt for budsjetter. En av de viktigste overordnede oppgaver er alltid økonomikontroll. Undertegnede vil derfor, på bakgrunn av ovennevnte, stille fylkesordføreren følgende spørsmål.
Vil fylkesoreføreren med tanke på både pågående og nært forestående prosjekter innen offentlige anskaffelser i Vest-Agder fylke, som eksempelvis videregående skole på Tangen i Kristiansand, orientere fylkestinget om hvilke tiltak som er tenkt iverksatt slik at fylkestinget får fortløpende økonomiske prosjektkontroll på nværende prosjekter og andre storprosjekter ifremtiden.

av Peersen, Tor, publisert 12. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer