Fremskrittspartiet har gjennom flere år registrert at prosjekter innen offentlige anskaffelser ofte går med overskridelser i forhold til det budsjett som var grunnlaget for vedtak om iverksettelse. Dette gjelder forøvrig både stat, fylke og kommune.
Overskridelsene skaper en uønsket økonomisk uforutsigbarhet og mangel på økonomisk kontroll hvor resultatet blir manglende respekt for budsjetter. En av de viktigste overordnede oppgaver er alltid økonomikontroll. Undertegnede vil derfor, på bakgrunn av ovennevnte, stille fylkesordføreren følgende spørsmål.
Vil fylkesoreføreren med tanke på både pågående og nært forestående prosjekter innen offentlige anskaffelser i Vest-Agder fylke, som eksempelvis videregående skole på Tangen i Kristiansand, orientere fylkestinget om hvilke tiltak som er tenkt iverksatt slik at fylkestinget får fortløpende økonomiske prosjektkontroll på nværende prosjekter og andre storprosjekter ifremtiden.

av Peersen, Tor, publisert 12. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer