Fremskrittspartiet har gjennom flere år registrert at prosjekter innen offentlige anskaffelser ofte går med overskridelser i forhold til det budsjett som var grunnlaget for vedtak om iverksettelse. Dette gjelder forøvrig både stat, fylke og kommune.
Overskridelsene skaper en uønsket økonomisk uforutsigbarhet og mangel på økonomisk kontroll hvor resultatet blir manglende respekt for budsjetter. En av de viktigste overordnede oppgaver er alltid økonomikontroll. Undertegnede vil derfor, på bakgrunn av ovennevnte, stille fylkesordføreren følgende spørsmål.
Vil fylkesoreføreren med tanke på både pågående og nært forestående prosjekter innen offentlige anskaffelser i Vest-Agder fylke, som eksempelvis videregående skole på Tangen i Kristiansand, orientere fylkestinget om hvilke tiltak som er tenkt iverksatt slik at fylkestinget får fortløpende økonomiske prosjektkontroll på nværende prosjekter og andre storprosjekter ifremtiden.

av Peersen, Tor, publisert 12. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer