Fremskrittspartiet har gjennom flere år registrert at prosjekter innen offentlige anskaffelser ofte går med overskridelser i forhold til det budsjett som var grunnlaget for vedtak om iverksettelse. Dette gjelder forøvrig både stat, fylke og kommune.
Overskridelsene skaper en uønsket økonomisk uforutsigbarhet og mangel på økonomisk kontroll hvor resultatet blir manglende respekt for budsjetter. En av de viktigste overordnede oppgaver er alltid økonomikontroll. Undertegnede vil derfor, på bakgrunn av ovennevnte, stille fylkesordføreren følgende spørsmål.
Vil fylkesoreføreren med tanke på både pågående og nært forestående prosjekter innen offentlige anskaffelser i Vest-Agder fylke, som eksempelvis videregående skole på Tangen i Kristiansand, orientere fylkestinget om hvilke tiltak som er tenkt iverksatt slik at fylkestinget får fortløpende økonomiske prosjektkontroll på nværende prosjekter og andre storprosjekter ifremtiden.

av Peersen, Tor, publisert 12. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer
 • Erklær Klimakrise Nå
  av jto, 13.06.19

  Innbyggerforslag - Erklær klimakrise nå - Vest-Agder

  Les mer