Det har vært svært internasjonalt på Lyngdal videregående skole denne uken. Bakgrunnen for det er at skolen deltar i prosjektet European Coating Network som er et internasjonaliseringsprosjekt gjennom den EU-finansierte Conemius-ordningen. Lyngdal videregående skole er den eneste yrkesfaglige videregående skolen her til lands som deltar i prosjektet som har som mål å gi elevene den samme utdanningen innen overflate- og lakkeringsfaget som i EU-land. Siden mandag har til sammen 15 elever og lærere fra Elgiobar i spanske Baskerland, Hengelo i Nederland og Münster i Tyskland besøkt Lyngdal videregående skole for å utveksle kunnskap og erfaring.

av Torkelsen, Jan, publisert 6. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer