Det har vært svært internasjonalt på Lyngdal videregående skole denne uken. Bakgrunnen for det er at skolen deltar i prosjektet European Coating Network som er et internasjonaliseringsprosjekt gjennom den EU-finansierte Conemius-ordningen. Lyngdal videregående skole er den eneste yrkesfaglige videregående skolen her til lands som deltar i prosjektet som har som mål å gi elevene den samme utdanningen innen overflate- og lakkeringsfaget som i EU-land. Siden mandag har til sammen 15 elever og lærere fra Elgiobar i spanske Baskerland, Hengelo i Nederland og Münster i Tyskland besøkt Lyngdal videregående skole for å utveksle kunnskap og erfaring.

av Torkelsen, Jan, publisert 6. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer