Det har vært svært internasjonalt på Lyngdal videregående skole denne uken. Bakgrunnen for det er at skolen deltar i prosjektet European Coating Network som er et internasjonaliseringsprosjekt gjennom den EU-finansierte Conemius-ordningen. Lyngdal videregående skole er den eneste yrkesfaglige videregående skolen her til lands som deltar i prosjektet som har som mål å gi elevene den samme utdanningen innen overflate- og lakkeringsfaget som i EU-land. Siden mandag har til sammen 15 elever og lærere fra Elgiobar i spanske Baskerland, Hengelo i Nederland og Münster i Tyskland besøkt Lyngdal videregående skole for å utveksle kunnskap og erfaring.

av Torkelsen, Jan, publisert 6. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer