Det har vært svært internasjonalt på Lyngdal videregående skole denne uken. Bakgrunnen for det er at skolen deltar i prosjektet European Coating Network som er et internasjonaliseringsprosjekt gjennom den EU-finansierte Conemius-ordningen. Lyngdal videregående skole er den eneste yrkesfaglige videregående skolen her til lands som deltar i prosjektet som har som mål å gi elevene den samme utdanningen innen overflate- og lakkeringsfaget som i EU-land. Siden mandag har til sammen 15 elever og lærere fra Elgiobar i spanske Baskerland, Hengelo i Nederland og Münster i Tyskland besøkt Lyngdal videregående skole for å utveksle kunnskap og erfaring.

av Torkelsen, Jan, publisert 6. april 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer