Rektorskifte på Tangen videregående skole

I år arrangeres for tredje gang Fasett-konferanse om virksomhetsutvikling i Det Skandinaviske Triangel. Årets arrangement finner sted i Fredrikshavn i Danmark 7.-8. september. Er du virksomhetseier? Bedriftsleder? Iverksetter? Beslutningstaker? Eller bare interessert i spennende, nye samarbeidsmuligheter i Det Skandinaviske Triangel? Da er Fasett 2006 den konferansen du skal delta på!  Fasett 2006 tilbyr: Nye Kontakter - Ny Viten - Nye Nettverk - Nye Kunder. Vest-Agder fylkeskommune er en av samarbeidspartnerne bak arrangementet

Den første Fasett-konferansen ble arrangert i Arendal i 2002, den neste i Göteborg i 2004. Målet er å styrke verdiskapelsen og veksten i regionene, og synliggjøre bredden i Det Skandinaviske Triangel – et samarbeid mellom Syd-Norge, Vest-Sverige og Nord-Danmark.
Konferansen har fire hovedelementer:
Foredrag- ved noen av Nordens førende virksomhetsledere og personligheter.
Workshops- med fokus på forskjellige hovedområder, slik at deltakerne kan velge workshops ut fra eget interesseområde.
Kontaktbørsen - et Business Forum med mulighet til å forhåndsbestille møter med nettopp de personer eller virksomheter du finner mest interessante.
Open Space - et utviklingsforum som sikrer veksten rundt Skagerrak, og hvor hver enkelt deltaker bidrar med stort engasjement og kreativitet.
Fasett 2006 fokuserer på hvordan kvinners rolle i næringslivet kan styrkes til nytte og glede for virksomhetene. Gjennom dette oppnås den veksten som mangfoldighet og samarbeid mellom menn og kvinner skaper.

av Torkelsen, Jan, publisert 11. mai 2006 | Skriv ut siden