Etter at hovedutvalg for kultur- og utdanning behandlet skolestrukturen for neste år er det klart at Byremo videregående skole i Audnedal kommune får beholde dagens studietilbud også neste år. Nå skal det imidlertid jobbes for å få flere søkere til skolen. -Som ordfører er jeg kjempefornøyd. Nå må vi bare brette opp ermene og gjøre en innsats for å gjøre skolen mer attraktiv. Vi får en sjanse, men vi får neppe flere, sa Audnedals ordfører Tønnes Seland til avisen Lindesnes.

  
 

av Torkelsen, Jan, publisert 8. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer