Etter at hovedutvalg for kultur- og utdanning behandlet skolestrukturen for neste år er det klart at Byremo videregående skole i Audnedal kommune får beholde dagens studietilbud også neste år. Nå skal det imidlertid jobbes for å få flere søkere til skolen. -Som ordfører er jeg kjempefornøyd. Nå må vi bare brette opp ermene og gjøre en innsats for å gjøre skolen mer attraktiv. Vi får en sjanse, men vi får neppe flere, sa Audnedals ordfører Tønnes Seland til avisen Lindesnes.

  
 

av Torkelsen, Jan, publisert 8. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer