Etter at hovedutvalg for kultur- og utdanning behandlet skolestrukturen for neste år er det klart at Byremo videregående skole i Audnedal kommune får beholde dagens studietilbud også neste år. Nå skal det imidlertid jobbes for å få flere søkere til skolen. -Som ordfører er jeg kjempefornøyd. Nå må vi bare brette opp ermene og gjøre en innsats for å gjøre skolen mer attraktiv. Vi får en sjanse, men vi får neppe flere, sa Audnedals ordfører Tønnes Seland til avisen Lindesnes.

  
 

av Torkelsen, Jan, publisert 8. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer