Grytidlig fredag morgen reise Øystein Stoveland og jeg (Harald Dean) inn til Gardermoen med fly. (Tobias Sindland var ikke med fordi han måtte på sesjon). Videre fra Gardermoen tok vi flytoget til Lillestrøm.

Det hele foregikk på det store varehuset på Lillestrøm. Premieutdelingen skulle begynne kl 09.00 om morgenen. Vi fant frem til riktig plass, og riktig rom, så da var det bare å sitte ned å gjøre seg klar.

Første prisutdeling var i kategorien ”beste logo”. De begynte å lese en begrunnelse, men når de leste den så følte vi at det ikke passet helt til oss. Da de leste opp hvilken ungdomsbedrift som vant tredje plassen, så skjønte vi ingenting. Vi var jo forberedt på tredje plass, men så var det ikke oss. Vi var kommet lengre!

Da de leste opp andre plassen så stemte ikke begrunnelsen med våres logo. Og det var korrekt. Andreplassen vant vi heller ikke. Vi kunne ikke begripe det! Hadde vi vunnet førsteplassen?

Ja! Da de leste begrunnelsen så skjønte vi at vi hadde vunnet første plass i hele Norge! Vi kunne ikke forstå at det var sant!

Resten av dagen gikk med på å kikke på stander til andre ungdomsbedrifter. Halv åtte på kvelden tok vi flyet tilbake igjen til Kristiansand. Vi satt igjen med bare gode minner fra en flott tur til Lillestrøm!

av admin, publisert 8. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer