Framdriften av pilotprosjektet "Kompassroser i Vest-Agder" går som planlagt. I begynnelsen av mai ble det avholdt kurs i produksjon av digitale fortellinger. Kursdeltakerne lærte teknikker for planlegging av innhold og bilde/- og videoredigering. Prosjektgruppen fra Vest-Agder fylkeskommune deltok på kurset sammen med to lærere fra Borhaug skole, representanter fra Vest-Agder-museet IKS, Bredalsholmen Dokk og Fartøyvernsenter og Agder naturmuseum og botaniske hage.  

Formidlingsprosjektet går ut på at Vest-Agder fylkeskommune skal lage nettsider med basisinformasjon om kompassroser hugget i stein i Vest-Agder. I tillegg skal 7. klasse ved Borhaug skole i Farsund kommune bidra med formidling av kunnskap om kompassrosene ved å lage filmer (såkalte "digitale fortellinger") som belyser ulike sider ved kompassrosene.

av Grimsø, Marita, publisert 30. mai 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer