EVA-senteret i Torridalsveien 21 A i Kristiansand inviterer torsdag 21. mai til åpent hus mellom klokken 11.00 og 18.00 med kaffe og nystekte vafler. Senteret feirer at over 6000 har vært innom EVA med side ideer og fått råd og støtte til videre utvikling. De som står bak er en gjeng med etablere som har kontor i senteret og som gjerne vil vise hva de holder på med. Oppfordringen går til næringsliv, investorer, kontakter, venner, interesserte, folk med ideer - velkommen innom!

EVA-senteret skal bidra til etablering av nye lønnsomme og varige arbeidsplassert. Det tilbys rådgiving innen forretningsutvikling, kurs i regnskap, markedsføring og bedriftsetablering. Senteret tilbyr kontorer for utvalgte etablerere.
På åpent-hus arrangementet tilbys fortløpende expressrådgiving. Har du en ide - og vil teste den? Presenter den da for en rådgiver på senteret og få veiledning for videre fremdrift og utvikling. Hver time startes det også Expresskurs som gir innføring for forretningsutvikling. Hele dagen presenterer også bedriftene på EVA-senteret seg.

av admin, publisert 9. mai 2006 | Skriv ut siden