Flekkefjord kommune står i år som vertskap for folkehelsedagene, som blir arrangert 19.-20. september. Kommunen er en av 20 kommuner i Agder som deltar i Folkehelse i Agder. Årets arrangement har fått tittelen: Trivsel i hverdagen. Og det legges virkelig opp til både trivelige og interessante dager under arrangementet. I tillegg til førsteklasses faglig innhold blir det også anledning til byvandring, dresinkjøring og middag med jazzkonsert på brygga.

 

Flekkefjord har allerede fått forankret folkehelsearbeidet på en god måte. På folkehelsedageneFolkehelse i Agder-logo blir det gode muligheter til å oppleve hvordan trivsel i barnehagene, på skolen, i byen og på brygga handler om god helse. Det blir foredrag for alle og flere presentasjoner om praktisk tilrettelagt folkehelsearbeid.
Et utfyllende program følger siden.
Mer informasjon om folkehelsedagene i Flekkefjord finner du her

av admin, publisert 4. mai 2006 | Skriv ut siden