Våren 2004 ble Female Future Agder (FFA) lansert. Partnere i programmet er Innovasjon Norge, Aust- og Vest-Agder fylkeskommune og NHO Agder. Likestillingsprogrammet er nå avsluttet.  Nylig var deltakere og mentorer samlet til den offisielle avslutningen hvor 40 kvinner fikk overrakt kompetansebevis for å ha gjennomført det toårige programmet  fra mai 2004 til 2006.

 

- Å ha gjennomført Female Future Agder innebærer en unik mulighet til å bidra til utviklingen i landsdelen og deltakerne ønskes lykke til, sa NHO Agders regiondirektør Siri Mathiesen under avslutningsarrangementet.
Målet med Female Future har vært å kvalifisere kvinner på Agder til lederstillinger og styreverv og gjøre kvinnene mer synlige i landsdelen. Tallmateriale som nå foreligger viser at 62 prosent av deltakerne har fått tilbud om styreverv og 16 har takker ja til nye stillinger, internt eller eksternt.
Programmet har bestått av:
  • Styrekompetanse 6 studiepoeng BI Agder
  • Lederutvikling gjennom mentoring
  • Endringsledelse
  • Historiefortelling

av Torkelsen, Jan, publisert 7. juni 2006 | Skriv ut siden