I år arrangeres også Museumsstafetten for niende gang. Stafetten er et samarbeid mellomfylkesmuseum museene i Agderfylkene. Målet er å gi folk på Sørlandet anledning til å bli bedre kjent med landsdelens historie gjennom museumsbesøk, foredrag og aktiviteter. Det er fri entrè på Museumsstafetten. Alle arrangementer er omtalt i den utsendte trykksaken og de blir i tillegg annonsert i avisen.
Lokomotiv- SetesdalsbanenKulturminnedagen 2006 arrangeres 10. september. Temaet i år er: ”Steder for ankomst og avreise.” Da vil en rekke lokale arrangementer rette søkelyset på kulturhistorien for jernbane- og togstasjoner, flyplasser, havner og ferjesteder og andre steder som tjener som transportknutepunkt. Mer om Kulturminnedagen finnes på www.kulturminnedagen.net
Mer informasjon om museenes åpningstider finner en på www.kulturnett.no og http://va.kulturnett.no

av admin, publisert 28. juni 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer