I år arrangeres også Museumsstafetten for niende gang. Stafetten er et samarbeid mellomfylkesmuseum museene i Agderfylkene. Målet er å gi folk på Sørlandet anledning til å bli bedre kjent med landsdelens historie gjennom museumsbesøk, foredrag og aktiviteter. Det er fri entrè på Museumsstafetten. Alle arrangementer er omtalt i den utsendte trykksaken og de blir i tillegg annonsert i avisen.
Lokomotiv- SetesdalsbanenKulturminnedagen 2006 arrangeres 10. september. Temaet i år er: ”Steder for ankomst og avreise.” Da vil en rekke lokale arrangementer rette søkelyset på kulturhistorien for jernbane- og togstasjoner, flyplasser, havner og ferjesteder og andre steder som tjener som transportknutepunkt. Mer om Kulturminnedagen finnes på www.kulturminnedagen.net
Mer informasjon om museenes åpningstider finner en på www.kulturnett.no og http://va.kulturnett.no

av admin, publisert 28. juni 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer