Vest-Agder fylkeskommune står i år for første gang bak et større arrangement om tre som fremtidens materiale, med konferanse, utstillinger og utdeling av Sørlandets trepris. Arrangementet kalles Trebiennalen. Det finner sted i Kristiansand 7. til 9. september. Trebiennalen har etablert et eget nettsted hvor en kan lese alt om arrangementet og mye annet nyttig om tre. En kan også lese om Sørlandets trepris som vil bli utdelt for første gang. Vil du vite mer gå inn på: http://trebiennalen.no/

 

Gjennom den utviklingen som nå foregår i Norge og ellers i Europa åpnes mulighetene for at trevirke kan bli et konkurransedyktig materiale også i den digitale tidsalder. Trebiennalen vil belyse anvendelser av tre i hele verdikjeden samt tilknytning til kultur og tradisjoner. Trebiennalen gjennomføres i samarbeid med bransjen og forsknings- og utviklingsmiljø lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

av Torkelsen, Jan, publisert 28. juni 2006 | Skriv ut siden