Det var uvanlige tilstander i og rundt Eilert Sundt videregående skole i Farsund sentrum en formiddag tidligere i sommer. Uten at skolens ledelse var informert eller forespurt på forhånd rykket et tysk filmteam inn og omgjorde bygningen og skoleplassen til et sykehus. De hadde behov for å ta opp noen hospitalscener til en film som skal vises på den tyske kanalen ZDF kommende vinter. Filmen har tittel "Fjorde der Sehnsucht".

-Riktignok har det vært en del snakk om ny skolestruktur i Lister-regionen, men vi anteFrøsland Arvid ikke at det skulle gå så fort. I dag morges var Eilert Sundt videregående skole lagt ned. Den staselige bygningen var omgjort til sykehus, skriver skolens rektor Arvid Frøsland ironisk på skolens nettsider. Han nevner for øvrig at filmen etter sigende skal inneholde mye og god reklame for Norge og ikke minst for Farsund og Lista.

av admin, publisert 8. august 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer