Det var uvanlige tilstander i og rundt Eilert Sundt videregående skole i Farsund sentrum en formiddag tidligere i sommer. Uten at skolens ledelse var informert eller forespurt på forhånd rykket et tysk filmteam inn og omgjorde bygningen og skoleplassen til et sykehus. De hadde behov for å ta opp noen hospitalscener til en film som skal vises på den tyske kanalen ZDF kommende vinter. Filmen har tittel "Fjorde der Sehnsucht".

-Riktignok har det vært en del snakk om ny skolestruktur i Lister-regionen, men vi anteFrøsland Arvid ikke at det skulle gå så fort. I dag morges var Eilert Sundt videregående skole lagt ned. Den staselige bygningen var omgjort til sykehus, skriver skolens rektor Arvid Frøsland ironisk på skolens nettsider. Han nevner for øvrig at filmen etter sigende skal inneholde mye og god reklame for Norge og ikke minst for Farsund og Lista.

av admin, publisert 8. august 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer