Det var uvanlige tilstander i og rundt Eilert Sundt videregående skole i Farsund sentrum en formiddag tidligere i sommer. Uten at skolens ledelse var informert eller forespurt på forhånd rykket et tysk filmteam inn og omgjorde bygningen og skoleplassen til et sykehus. De hadde behov for å ta opp noen hospitalscener til en film som skal vises på den tyske kanalen ZDF kommende vinter. Filmen har tittel "Fjorde der Sehnsucht".

-Riktignok har det vært en del snakk om ny skolestruktur i Lister-regionen, men vi anteFrøsland Arvid ikke at det skulle gå så fort. I dag morges var Eilert Sundt videregående skole lagt ned. Den staselige bygningen var omgjort til sykehus, skriver skolens rektor Arvid Frøsland ironisk på skolens nettsider. Han nevner for øvrig at filmen etter sigende skal inneholde mye og god reklame for Norge og ikke minst for Farsund og Lista.

av admin, publisert 8. august 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer