Mangfoldighet gir vekst – er tema for konferansen, som har tre fokusområder: Nye muligheter for vekst, nettverk på tvers av landegrenser, og kvinners betydning for næringslivet.
-Visjonen for Fasett 2006 er å stimulere til vedvarende innovasjon, utvikling og vekst i mindre virksomheter innenfor det Skandinaviske Triangel. Målgruppen for Fasettkonferansen er små virksomheter, politikere og embetsfolk, sier Unni Svagård, ass fylkeslandsbrukssjef hos Fylkesmannen i VA. – Vi møtes på tvers av Skagerak, og holder vedlike tradisjonen hvor nordmenn til alle tider har reist over havet for å hente inspirasjon og drive handel. Det er ingen grunn til at vi ikke skal fortsette med det. Fasett er et samarbeid i hovedsak mellom Sør-Norge, Vest-Sverige og Sør- Norge og Nord-Danmark.
Arena Nord i FredrikshavnI Fredrikshavn er nå alt lagt til rette for en spennende konferanse som holdes i Arena Nord, en ny og moderne hall. I disse dager feires Tordenskjoldsdagene i den danske byen og Fasettkonferansen åpner onsdag 6. september med middag på Knivholdt Hovedgård der Tordenskjold er vert.
Fasett 2006 tilbyr interessante foredrag, workshops og kontaktbørs, hvor det er viktig å booke møter med andre deltagere for å presentere sin bedrift, utveksle erfaring og finne nye kontakter og samarbeidspartnere. Her kan hver enkelt deltaker skreddersy sitt opplegg på konferansen ved valg av workshops og kontaktmøter. På konferansen er Oddvar Skaiaa, fylkesordfører i A-A med på åpningen. Kommunikasjonsdirektør Finn Havaaleschka i Nordea representerer de tre Skandinaviske land, og deler erfaringer fra en pan-nordisk fusjon med ulike kulturer. Foredragsholdere er blant annet professor Nina Smith, Handelshøjskolen i Århus, chefkonsulent Anna Porse, Visit Denmark, VD i Kontura International, Gunilla Masreliez-Steen og professor Anders Drejer, Handelshøjskolen i Århus.
Se mer www.fasett.info 
Kontakt i Norge er  Unni Svagård, ass landbrukssjef, Fylkesmannen i Vest-Agder, mobil  482 26 539, Email: usv@fmva.no
Fasettillustrasjon

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. august 2006 | Skriv ut siden