Det er nå klart at flyselskapet Norwegian vil starte en ny direkterute fra Kristiansand Lufthavn Kjevik til London Stansted. Det legges opp til tre flygninger ukentlig. -Vest-Agder fylkeskommune er med å sikre oppstarten av ruten gjennom å ha lagt penger i et oppstartsfond. Dette fondet skal bidra til markedsføring av den nye ruten i London-området, sier samferdselsjef Leif Storsvei i fylkeskommunen. Rutesjef Daniel Skjeldan i Norwegian uttrykker i dag at etableringen av ruten til London er et resultat av at lokale krefter har gått sammen med flyselskapet.

Oppstartfondet er kommet i stand gjennom at Vest-Agder fylkeskommune bidrar sammen med flere andre aktører. Til sammen har spleiselaget resultert i henimot to millioner kroner til profilering av flyruten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer