Det er nå klart at flyselskapet Norwegian vil starte en ny direkterute fra Kristiansand Lufthavn Kjevik til London Stansted. Det legges opp til tre flygninger ukentlig. -Vest-Agder fylkeskommune er med å sikre oppstarten av ruten gjennom å ha lagt penger i et oppstartsfond. Dette fondet skal bidra til markedsføring av den nye ruten i London-området, sier samferdselsjef Leif Storsvei i fylkeskommunen. Rutesjef Daniel Skjeldan i Norwegian uttrykker i dag at etableringen av ruten til London er et resultat av at lokale krefter har gått sammen med flyselskapet.

Oppstartfondet er kommet i stand gjennom at Vest-Agder fylkeskommune bidrar sammen med flere andre aktører. Til sammen har spleiselaget resultert i henimot to millioner kroner til profilering av flyruten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi
  av ansk55, 19.09.19

  Ledig drosjeløyve i Kvinesdal kommune - utlysning september 2019

  Les mer
 • Veiskilt
  av jto, 29.08.19

  Regionreformen følges opp med opprydning i veinummer

  Les mer
 • Spleiselaget! Fra høyre: Stian Wesøy (BaneNOR) Ordfører i Audnedal kommune, Reidun Bakken, fungerende fylkesordfører, Tore Askildsen, og Samferdselssjef i Vest Agder, Vidar Ose.
  av elma11, 06.08.19

  En flott markering ble gjort da Audnedal stasjon sto ferdig etter utbedring

  Les mer