Det er nå klart at flyselskapet Norwegian vil starte en ny direkterute fra Kristiansand Lufthavn Kjevik til London Stansted. Det legges opp til tre flygninger ukentlig. -Vest-Agder fylkeskommune er med å sikre oppstarten av ruten gjennom å ha lagt penger i et oppstartsfond. Dette fondet skal bidra til markedsføring av den nye ruten i London-området, sier samferdselsjef Leif Storsvei i fylkeskommunen. Rutesjef Daniel Skjeldan i Norwegian uttrykker i dag at etableringen av ruten til London er et resultat av at lokale krefter har gått sammen med flyselskapet.

Oppstartfondet er kommet i stand gjennom at Vest-Agder fylkeskommune bidrar sammen med flere andre aktører. Til sammen har spleiselaget resultert i henimot to millioner kroner til profilering av flyruten.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer