Denne uken har Statistisk Sentralbyrå presentert nye oversikter over andeler av elever og lærlinger som fullfører videregående opplæring. Igjen dokumenteres det at Vest-Agder fylkeskommune er i teten i landet når det gjelder videregående opplæring. Det er kun Sør-Trøndelag som er på samme nivå som Vest-Agder. Tidligere har Vest-Agder fylkeskommune utmerket seg også ved blant annet å ligge på landstoppen innen lærlingformidling og ungt entreprenørskap.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer