Med mangfold av smaker, lukter, farger og rytmer får vi "Se verden i Vest - Agder", denne gang i Mandal Sentrum lørdag 23. september kl 12.00 - 16.00. For anledningen har sentrumsbutikkene utvidet sin åpningstid, og Restaurant Hydrofoilen med kjøkkensjef Lotfi Douaieb har åpnet sitt kjøkken for kokker fra flere verdenshjørner.

I telt på Torvet denne dagen kan man kjøpe spennende og excotiske retter, og drikke te på arabisk vis. Somaliske A.M. Alason forteller sin historie, og man får oppleve kambodiansk palassdans, norsk og afghansk folkedans, og "Afrikansk slange" sammen med elever fra Blomdalen Ungdomskole. Ungdom i Mandal med minoritetsbakgrunn stiller ut sin hverdag i bilder, og ungdom fra Marnardal, Søgne og Mandal med ulik kulturell bakgrunn møtes i norske og afrikanske rytmer sammen med instruktørene Vegard Lefstad Kvam og Gustav Zamble. De minste kan glede seg over såpebobler, popcorn og sukkerspinn med Taraxacum, og "Spikk" og både barn og voksne kan melde seg på bunad og draktparade i regi av Husflidlaget. Hver time fra 12. 00 -16.00 går go-gongen for kulturelle innslag, og det hele avsluttes med utallige korister fra Hald internasjonale senter. 
Her finner du programmet!

av Egeli, Berit, publisert 20. september 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer