Fylkestinget avholder årets høstmøte i Kristiansand. Møtet finner sted på Hotell Norge. Behandlingen av sakene som står på dagsorden begynner klokken 13.00 og pågår ut over ettermiddagen. Representantene skal drøfte saker som blant annet finansiering av nytt teater- og konserthus i Kristiansand og utvidelse av bompengeordningen i byen. Videre skal en avklare fylkeskommunens holdning til forlengelse av ATP-prosjektet, drøfte fylkeskommunens økonomi og flere saker som angår fremtidens tannlegetilbud for vesteegder. Møtet er åpent for publikum.

Onsdag forflytter en seg til Høgskolen i Agder for blant annet å bli orientert om skolens utvikling frem mot universitet. Det blir to sekvenser om næring – en om NODE-samarbeidet og en om Innovasjon Norge. I en sekvens tar en også for seg styrearbeid for politisk valgte representanter i kommunale aksjeselskaper, interkommunale selskaper og andre virksomheter.

Interesserte kan lese mer om sakene som skal behandles her på fylkeskommunens nettsider under menypunktet Politikk/Politiske saker/fylkestinget.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. oktober 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer