Fylkestinget avholder årets høstmøte i Kristiansand. Møtet finner sted på Hotell Norge. Behandlingen av sakene som står på dagsorden begynner klokken 13.00 og pågår ut over ettermiddagen. Representantene skal drøfte saker som blant annet finansiering av nytt teater- og konserthus i Kristiansand og utvidelse av bompengeordningen i byen. Videre skal en avklare fylkeskommunens holdning til forlengelse av ATP-prosjektet, drøfte fylkeskommunens økonomi og flere saker som angår fremtidens tannlegetilbud for vesteegder. Møtet er åpent for publikum.

Onsdag forflytter en seg til Høgskolen i Agder for blant annet å bli orientert om skolens utvikling frem mot universitet. Det blir to sekvenser om næring – en om NODE-samarbeidet og en om Innovasjon Norge. I en sekvens tar en også for seg styrearbeid for politisk valgte representanter i kommunale aksjeselskaper, interkommunale selskaper og andre virksomheter.

Interesserte kan lese mer om sakene som skal behandles her på fylkeskommunens nettsider under menypunktet Politikk/Politiske saker/fylkestinget.

av Torkelsen, Jan H., publisert 19. oktober 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer
 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer