Juryens anbefalinger ble offentliggjort fredag 6. oktober med en markering på Nordberg fort i Farsund. Tilstede var representanter fra arkitektfirmaer og juryens medlemmer samt fra fylkeskommunens administrasjon.
 
Etter juryens mening peker forslaget fra siv.ark Arne Åmland, siv.ark Nina Stokset Nilsen og kulturprodusent Alf Waage seg ut som det forslaget som i størst grad oppfyller programmets intensjoner.

Juryene berømmer samtlige forslagsstillere for å ha levert  interessante og gode besvarelser som alle inneholder viktige innspill  til belysning av oppgaven. Alle prosjektene inneholder  elementer som  det vil være verd enten å videreføre, eller vurdere i det videre arbeid.
FORTISSIMO ble levert av siv.ark. Arne Åmland, siv.ark. Nina Stokset Nilsen og kulturprodusent Alf Waage.
DER UTE DER INNE ble levert av  Basis arkitekter AS v/ siv.arkMNAL Andreas S. Andersen, Jorunn Beate Lillebø Lande, Morten Indergård Wikmark og Erik Østrådal. Landskapsarkitekt : Grønn Strek AS landskapsarkitekter MNLA v/ landskapsarkitekt MNLA Bjørn Inge Myklebust.
STAIRWAY TO HEAVEN  ble levert av GAIA Lista AS.
Vinnerfoprslaget - FORTISSIMO -  er enkelt og logisk bygget opp og representerer et formspråk som  som etter juryems skjønn  forener bade vernemessige hensyn og hensynet til å etablere et bygningsanlegg som gjennspeiler vår tids aktitektur.

av Ose, Vidar, publisert 9. oktober 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer
 • Kulturrell Møteplass I Songdalen
  av jto, 05.06.19

  Fylkesutvalget positivt til å gi fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer