Kvinesdal videregående skole har i flere år samarbeidet med Awassa College of Health Sciences. En praktisk manual for nyutdannede jordmødre trykkes i disse dager i Addis Abbeba som et konkret resultat av samarbeidet.

Iniativtager og forfatter har vært Else Margrethe Sand, som sammen med lærere fra skolen i Awassa har jobbet med denne boka i flere år. I tillegg til bokprosjektet har samarbeidet hatt som mål å fremme kulturforståelse mellom elevene, sier prosjektmedarbeider Åse Skiftun.

(Sakset fra hjemmesiden til Kvinesdal vgs)

av Holthe, Åse, publisert 17. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer