Kvinesdal videregående skole har i flere år samarbeidet med Awassa College of Health Sciences. En praktisk manual for nyutdannede jordmødre trykkes i disse dager i Addis Abbeba som et konkret resultat av samarbeidet.

Iniativtager og forfatter har vært Else Margrethe Sand, som sammen med lærere fra skolen i Awassa har jobbet med denne boka i flere år. I tillegg til bokprosjektet har samarbeidet hatt som mål å fremme kulturforståelse mellom elevene, sier prosjektmedarbeider Åse Skiftun.

(Sakset fra hjemmesiden til Kvinesdal vgs)

av Holthe, Åse, publisert 17. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer