På landsbasis ble fylkeskommunen slått hårfint av Nycomed Pharma fra Hedmark. De hadde like mange deltakere som VAF, men har 2 ansatte mindre, og kom ut med en aktivitetsprosent på 15,02 mens VAF hadde 15,01!
Dette betyr at vi har store muligheter for å gjøre det bedre til neste år. Hvis alle som sykler eller går til jobben i perioden april - juni registerer seg som deltakere, har vi gode sjanser til å nå helt til topp i landet. For ikke å snakke om hvis noen av de som tar bil eller buss velger trimmen istedet! 

av Holthe, Åse, publisert 14. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer