På landsbasis ble fylkeskommunen slått hårfint av Nycomed Pharma fra Hedmark. De hadde like mange deltakere som VAF, men har 2 ansatte mindre, og kom ut med en aktivitetsprosent på 15,02 mens VAF hadde 15,01!
Dette betyr at vi har store muligheter for å gjøre det bedre til neste år. Hvis alle som sykler eller går til jobben i perioden april - juni registerer seg som deltakere, har vi gode sjanser til å nå helt til topp i landet. For ikke å snakke om hvis noen av de som tar bil eller buss velger trimmen istedet! 

av Holthe, Åse, publisert 14. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer