På landsbasis ble fylkeskommunen slått hårfint av Nycomed Pharma fra Hedmark. De hadde like mange deltakere som VAF, men har 2 ansatte mindre, og kom ut med en aktivitetsprosent på 15,02 mens VAF hadde 15,01!
Dette betyr at vi har store muligheter for å gjøre det bedre til neste år. Hvis alle som sykler eller går til jobben i perioden april - juni registerer seg som deltakere, har vi gode sjanser til å nå helt til topp i landet. For ikke å snakke om hvis noen av de som tar bil eller buss velger trimmen istedet! 

av Holthe, Åse, publisert 14. november 2006 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eksamensforberedende Kurs H 19
  av jto, 18.09.19

  Gratis eksamensforberedende kurs i høst

  Les mer
 • Skoledebatter
  av jto, 26.08.19

  Skoledebattene er i gang

  Les mer
 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer