Kunnskapsdepartementet har fordelt 50 millioner kroner til utvikling av digitale læremidler. Midlene vil bli brukt innen fagene norsk, naturfag, matematikk og helse- og sosialfag. -Midlene gir fylkeskommunene anledning til å berede grunnen for gratis trykte og digitale læremidler fra høsten 2007. Det er en viktig del av Kunnskapsløftet at digitale ferdigheter blir godt integrert i læringsarbeidet, sier kunnskapsminister Øystein Djupedal i en pressemelding.

Skolen får snart også tilgang til NRKs arkiv. 1. september 2007 vil NRK lansere skoleportalen NRK.no/skole med klipp fra NRKs radio- og fjernsynsarkiv. Klippene skal både være søkbare, knyttet til aktuelle program i fjernsyn og radio og til kompetansemålene i læreplanen. På denne måten vil det være enkelt for lærerne å bruke klippene i undervisningen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer