Det var stor festivitas på Mandal videregående skole i dag. De fleste av skolens elever og ansatte var samlet i skolens kantine for å motta årets Benjaminpris fra statssekretær Lisbeth Rugtvedt etter å ha hørt kunnskapsminister Øystein Djupedal tale på storskjerm. Kunnskapsministeren var både stolt og imponert over det arbeidet som gjøres på skolen i Mandal for inkludering, toleranse og likeverd. Prisen deles årlig ut til en skole som arbeider aktivt mot rasisme og diskriminering, og består av kr. 100 000 og en miniatyr av bysten av Benjamin Hermansen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer