Det var stor festivitas på Mandal videregående skole i dag. De fleste av skolens elever og ansatte var samlet i skolens kantine for å motta årets Benjaminpris fra statssekretær Lisbeth Rugtvedt etter å ha hørt kunnskapsminister Øystein Djupedal tale på storskjerm. Kunnskapsministeren var både stolt og imponert over det arbeidet som gjøres på skolen i Mandal for inkludering, toleranse og likeverd. Prisen deles årlig ut til en skole som arbeider aktivt mot rasisme og diskriminering, og består av kr. 100 000 og en miniatyr av bysten av Benjamin Hermansen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer