Denne uken har elevene i VG2 Markedsføring på Mandal videregående skole arbeidet med en markedsføringsundersøkelse for lokalavisen Lindesnes. Utspørring av 500 personer i avisens nedslagsfelt skal gi avisen tilbakemeldinger som kan utgjøre en viktig rettesnor for dens videre utvikling. –Dette er et flott tiltak. Vi håper at det kommer mye positivt ut av undersøkelsen til glede for både leserne og de som lager avisen, sier rektor Helga Ahlsen.

av admin, publisert 26. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer