Denne uken har elevene i VG2 Markedsføring på Mandal videregående skole arbeidet med en markedsføringsundersøkelse for lokalavisen Lindesnes. Utspørring av 500 personer i avisens nedslagsfelt skal gi avisen tilbakemeldinger som kan utgjøre en viktig rettesnor for dens videre utvikling. –Dette er et flott tiltak. Vi håper at det kommer mye positivt ut av undersøkelsen til glede for både leserne og de som lager avisen, sier rektor Helga Ahlsen.

av admin, publisert 26. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer