Torsdag og fredag denne uken blir det et sydende liv i Sørlandshallen. Da arrangeres ”Yrkesvalg 07” - en utdanningsmesse for ungdom og voksne. På messen presenteres videregående opplæringstilbud for elever i niende og tiende klasse. I tillegg presenterer rundt femti  utstillere utdanningstilbud på universitets- og høgskolenivå for elever i videregående skole som ønsker høyere utdanning. For interesserte er det bare å finne veien til Sørlandshallen i Kristiansand torsdag 11. januar fra klokken 09.00 til 15.00 og fra 16.30 til 19.00 pluss fredag 12. januar fra klokken 09.00 til 15.00.

120 utstillere vil vise mulighetene. De tilbyr et hav av muligheter innen videregående opplæring og høyere utdanning. I tillegg blir det stands hvor elevbedrifter og ungdomsbedrifter viser sine produkter.
Yrkesvalgmessen06ungdomsbedriftstandElevene blir tatt godt imot av lærlinger, elever, rådgivere og bransjefolk som betjener de ulike stands. Ungdommene som står på stands utmerker seg ved bevisste valg og evne til å formidle dette til andre ungdommer.
Nye utdanningstilbud innen reiseliv vil bli presentert på årets messe. Reiselivsnæringen trenger motiverte ungdommer til spennende og interessante jobber. På Sørlandet står flere læreplasser og venter på kvalifiserte søkere.
Følgende er arrangører av Yrkesvalg 07:  Vest-Agder fylkeskommune, Aust-Agder fylkeskommune, Fylkesmannen i Aust-Agder, Fylkesmannen i Vest-Agder, NAV, KS Agder, LO Aust-Agder, LO Vest-Agder, NHO Agder, Opplæringskontorer i Agderfylkene.
Les mer om messen på www.yrkesvalg-agder.no
Fra yrkesvalgmessen i Sørlandshallen 2005

av Torkelsen, Jan H., publisert 8. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer