Tyskelevene i Vg1 Studiespesialisering på Lyngdal videregående skole har gått helt til topps i en klasseprosjektkonkurranse for videregående skoler som arrangeres av Tyskforum og Goethe-Institut i Oslo. Som premie mottar de et tilskudd på 40 000 kroner til en klassetur til Tyskland. Premien er gitt av Willy Brandt-stiftelsen. -Elevene er generelt sett flinke, kreative og arbeidsomme. Dette har de fullt ut fått ut gjennom deltakelse i konkurransen, sier en stolt rektor Wenche Storaker.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer