Tyskelevene i Vg1 Studiespesialisering på Lyngdal videregående skole har gått helt til topps i en klasseprosjektkonkurranse for videregående skoler som arrangeres av Tyskforum og Goethe-Institut i Oslo. Som premie mottar de et tilskudd på 40 000 kroner til en klassetur til Tyskland. Premien er gitt av Willy Brandt-stiftelsen. -Elevene er generelt sett flinke, kreative og arbeidsomme. Dette har de fullt ut fått ut gjennom deltakelse i konkurransen, sier en stolt rektor Wenche Storaker.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. januar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer