Det var til tider svært trangt både utenfor og inne i Sørlandshallen i Kristiansand torsdag og fredag. I løpet av de to dagene besøkte flere tusen elever, lærere og andre interesserte Yrkevalg'07 for å bli informert om mulige karrierer og hva som kreves av utdanning for de ulike yrker og ikke minst for å få vite hvor utdanningsmulighetene tilbys. - Det har vært meget god kvalitet og stor oppslutning om årets yrkesvalgmesse, sier rådgiver i Vest-Agder fylkeskommune Svein Bratberg.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer