Det var til tider svært trangt både utenfor og inne i Sørlandshallen i Kristiansand torsdag og fredag. I løpet av de to dagene besøkte flere tusen elever, lærere og andre interesserte Yrkevalg'07 for å bli informert om mulige karrierer og hva som kreves av utdanning for de ulike yrker og ikke minst for å få vite hvor utdanningsmulighetene tilbys. - Det har vært meget god kvalitet og stor oppslutning om årets yrkesvalgmesse, sier rådgiver i Vest-Agder fylkeskommune Svein Bratberg.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer