-Dette er virkelig stort!  De første eksemplarene av ”jordmorboka” er nå på vei ut til avsidesliggende helsestasjoner i Sør-Etiopia! Boka er skrevet av Else Margrethe Sand, lærer på Kvinesdal videregående skole, i samarbeid med lærere på et helsefaglig college i Awassa, og skal deles ut som en ressursbok til alle nyutdannede helsearbeidere ved Colleget fremover, forteller bibliotekleder Åse Skiftun på Kvinesdal videregående skole. Ikke nok med det, det kjente Fistula-sykehuset i Addis Abeba har uttrykt interesse for å bruke denne boka i sin nye jordmorutdannelse.

av admin, publisert 12. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer