-Dette er virkelig stort!  De første eksemplarene av ”jordmorboka” er nå på vei ut til avsidesliggende helsestasjoner i Sør-Etiopia! Boka er skrevet av Else Margrethe Sand, lærer på Kvinesdal videregående skole, i samarbeid med lærere på et helsefaglig college i Awassa, og skal deles ut som en ressursbok til alle nyutdannede helsearbeidere ved Colleget fremover, forteller bibliotekleder Åse Skiftun på Kvinesdal videregående skole. Ikke nok med det, det kjente Fistula-sykehuset i Addis Abeba har uttrykt interesse for å bruke denne boka i sin nye jordmorutdannelse.

av admin, publisert 12. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost I Vennesla
  av jto, 21.08.19

  METTET 400

  Les mer
 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer