”Sørlandet der du får overskudd til å skape” et er vårt nye motto. Det skal si noe om en dynamisk og optimistisk landsdel, sa fylkesordfører Thore Westermoen da han i dag ønsket velkommen til KrF’s landsmøte i Kristiansand. Han viste til en fersk forskningsstatistikk hvor det fremgår at befolkningen i Agder-fylkene er blant dem med høyest lykkenivå i Norge, det vil si opplevd velvære eller tilfredshet. - Det store flertall i Agder ser lyst på livet og på egen fremtid, sa fylkesordføreren som imidlertid også flagget områder hvor landsdelen har både suksesser og utfordringer.

Andre tema for besøket er politibemanning, forhold omkring soningsplasser på Agder og oppfølging av de kriminalforebyggende handlingsplaner i kommunene. Under besøket møter justisministeren Agder politidistrikt, Agderrådet, Kristiansand Næringsforening, representanter fra Venneslamodellen samt lokale politikere til samtaler. 
Program:
10.30 Agder politidistrikt
12.30  Presse: Rådhuset Kristiansand
13.00-15.00 Agderrådet: Rådhuset Kristiansand
15.00  Næringsforeningen. Rådhuset Kristiansand
15.35  Venneslamodellen. Herredshuset
17.30 Åpent møte i Vennesla. Herredshuset

av Peersen, Tor, publisert 27. februar 2007 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Politikk

 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 23.09.19

  Oversikt over personstemmer ved fylkestingsvalget

  Les mer