”Sørlandet der du får overskudd til å skape” et er vårt nye motto. Det skal si noe om en dynamisk og optimistisk landsdel, sa fylkesordfører Thore Westermoen da han i dag ønsket velkommen til KrF’s landsmøte i Kristiansand. Han viste til en fersk forskningsstatistikk hvor det fremgår at befolkningen i Agder-fylkene er blant dem med høyest lykkenivå i Norge, det vil si opplevd velvære eller tilfredshet. - Det store flertall i Agder ser lyst på livet og på egen fremtid, sa fylkesordføreren som imidlertid også flagget områder hvor landsdelen har både suksesser og utfordringer.

Andre tema for besøket er politibemanning, forhold omkring soningsplasser på Agder og oppfølging av de kriminalforebyggende handlingsplaner i kommunene. Under besøket møter justisministeren Agder politidistrikt, Agderrådet, Kristiansand Næringsforening, representanter fra Venneslamodellen samt lokale politikere til samtaler. 
Program:
10.30 Agder politidistrikt
12.30  Presse: Rådhuset Kristiansand
13.00-15.00 Agderrådet: Rådhuset Kristiansand
15.00  Næringsforeningen. Rådhuset Kristiansand
15.35  Venneslamodellen. Herredshuset
17.30 Åpent møte i Vennesla. Herredshuset

av Peersen, Tor, publisert 27. februar 2007 | Skriv ut siden

Error loading MacroEngine script (file: ~/macroscripts/heltblank/content/right.cshtml)

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer