Kunnskapsdepartementet ønsker en endret vurdering av alle elever og lærlinger. -Jeg ønsker mer vurdering i skolen – særlig på barnetrinnet. Elever og lærlinger er tjent med en skikkelig vurdering av sine svake og sterke sider i faget. Jeg ønsker også en karakterskala på ungdomstrinnet og i videregående opplæring som beskriver hva elevene kan eller hva de mestrer, ikke som i dag hvor karakterene i hovedsak beskriver hva elevene ikke kan. En skala som fokuserer på mestring vil virke mer motiverende på elevene, sier kunnskapsminister Øystein Djupedal i en pressemelding.

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer