-Det er svært gledelig å registere at så mange jenter nå viser interesse for å satse på utdanning innen teknologifagene, sier kompetanserådgiver Fred Skagestad i NHO. I går var han primus motor for et nytt ”Teknologidag for jenter”-arrangement på Kvadraturen skolesenter i Kristiansand som begge fylkeskommunene på Agder, NHO og LO sto bak. Mellom 200 og 250 jenter deltok. I forrige uke deltok like mange på et tilsvarende arrangement i Grimstad. Dette er fjerde år de fire samarbeidspartene gjennomfører slike tiltak og det viser seg å gi svært godt resultat.

av admin, publisert 2. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer