-Det er svært gledelig å registere at så mange jenter nå viser interesse for å satse på utdanning innen teknologifagene, sier kompetanserådgiver Fred Skagestad i NHO. I går var han primus motor for et nytt ”Teknologidag for jenter”-arrangement på Kvadraturen skolesenter i Kristiansand som begge fylkeskommunene på Agder, NHO og LO sto bak. Mellom 200 og 250 jenter deltok. I forrige uke deltok like mange på et tilsvarende arrangement i Grimstad. Dette er fjerde år de fire samarbeidspartene gjennomfører slike tiltak og det viser seg å gi svært godt resultat.

av admin, publisert 2. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer