Fra fredag 16 til torsdag 22 februar 2007 setter tredjeklasse på musikklinja ved Vågsbygd videregående skole opp musikalen “Cabaret”. Hele klassen på 25 er involvert i prosessen, samt fem lærere og et lyd/lys team. Forestillingene spilles i aulaen på skolen. Mange vil huske Cabaret fra filmversjonen fra 1972 med Liza Minneli og Joel Grey i hovedrollen. Den vant hele åtte Oscars. Handlingen i stykket er hentet fra nattelivet i Berlin på 1930 tallet.

Det var i 1951 at John van Druten skrev teaterstykket ”I am a camera” basert på Christopher Isherwoods romaner fra nattelivet i den tyske hovedstaden. I 1963 gjorde Joe Masteroff om stykket til musikalen Cabaret som nå er en av verdens mest berømte musikaler.
Billetter kan kjøpes i døren, eller forhåndsbestilles på mail: cabaret07@hotmail.com
Cabaret plakat

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. februar 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datatastatur
  av jto, 20.11.19

  Går inn for å få digital skolehelsetjeneste for hele Agder

  Les mer
 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer