I morgen kommer USA’s tidligere visepresident Al Gore til Kristiansand. Han skal holde foredrag om verdens klimautfordringer i Gimlehallen. De som vil oppleve foredraget må betale 1500 kroner for en billett. -Elever i tredje klasse tok gjennom sin engelsklærer kontakt med meg for å fortelle om sin store interesse for dette foredraget. Men 1500 kroner per billett er mer enn en vanlig skoleelev kan dekke av egen lomme, sier rektor Arne Rosenvold på Kristiansand katedralskole. Han opplyser at en spandabel bedrift nå allikevel gjør det mulig for flere elever på skolen å oppleve foredraget.

Rektor Rosenvold tok kontakt med arrangøren for å høre om det var mulig å etterkomme elevenes ønske på noe vis. Og det var det. PricewaterCooper tok utfordringen - og interessen hos katedralskolens elever har som ventet vært meget stor. Rektoren opplyser at det blir loddtrekning for å få avgjort hvem som får gratisbillett.

av Torkelsen, Jan H., publisert 12. mars 2007 | Skriv ut siden