SV holdt årsmøte i helgen og valgte representantene som skal stå på listen til fylkestingsvalget i september. Partiet har fire representanter i fylkestinget denne perioden. Disse fire topper også listen for kommende periode, med veteranen Erik Müller fra Farsund på førsteplass. På andreplass følger som nå Sølvi Gjerdahl Thomassen fra Mandal. Deretter følger John Helge Aas og Vivian Solås Klok som begge er fra Kristiansand.

av admin, publisert 12. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer