SV holdt årsmøte i helgen og valgte representantene som skal stå på listen til fylkestingsvalget i september. Partiet har fire representanter i fylkestinget denne perioden. Disse fire topper også listen for kommende periode, med veteranen Erik Müller fra Farsund på førsteplass. På andreplass følger som nå Sølvi Gjerdahl Thomassen fra Mandal. Deretter følger John Helge Aas og Vivian Solås Klok som begge er fra Kristiansand.

av admin, publisert 12. mars 2007 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer